Alltid på en måndag, 25 oktober: Modekreatören Bea Szenfeld

Nu är det dags igen för Alltid på en måndag. Modekreatören Bea Szenfelds tema för kvällen är "Einar Jolin - fagra damer och gracila atmosfärer". Tid: kl 18.30. Insläpp från kl 18.00. Entré: 80 kr. Vi ses!

Jenny Hasselqvist, Inga Tidblad och Clorinda "Clo" Campbell Kissack är några av de vackra damer som konstnären Einar Jolin (1890-1976) porträtterade. Med sin subtila färgskala fångade han den rådande tidsandan, ett borgerligt ideal, och en aristokratisk, elegant livsstil. Modekreatören Bea Szenfeld berättar om dåtidens mode och kulturella strömningar.

Tid: kl 18.30. Insläpp från kl 18.00. Entré: 80 kr /person.

Under varje Alltid på en måndag ges tillfälle att se utställningen Eleganten Einar. Försäljning av dryck och lättare tilltugg. Ingen av kvällarna kan förbokas. Kom och betala direkt!

 

Liljevalchs öppettider

Liljevalchs har stängt för renovering och grundförstärkning. Administrationen finns under tiden på Nybrokajen 2.

Vårsalongen 2017 hålls i City, på Malmskillnadsgatan 32, och öppnar onsdagen den 11 januari. Öppettiderna då blir måndag–torsdag kl 12–20 och fredag–söndag kl 11–17.

» Utförlig besöksinfo

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs

Instagram #liljevalchs

Twitter #liljevalchs