Film och vänskapstidning i Hubben

En filmkväll med Marjorie Cameron och en releasefest för pdf-tidningen PFT:s vänskapsnummer kan Liljevalchs Hubb i Solna locka med denna vecka. Båda programmen är öppna för alla intresserade.

På torsdag den 20 november klockan 18 presenterar Anna Österlund Nolskog filmskaparen Marjorie Cameron, kvinnan som pekades ut som Alistair Crowleys arvtagerska. En nyckelperson i efterkrigstidens Hollywood enligt Österlund Nolskog som själv i sitt arbete som regissör inspireras av Cameron. Två kortfilmer och en långfilm av och med Marjorie Cameron visas.
Dagen efter, den 21 november, är det fest för andra numret av pdf-tidningen PFT. Det blir ljud, konst, installation och soppa från klockan 19 när Anna Samuelsson bjuder in till releasen av PFT#2 Friends 4-Ever.Tidningens tema är vänskap, ett tema som också präglar denna kväll av uppläsningar, uppvisningar och musik. Bland annat framför flera av textförfattarna sina texter.
 
 

 

Sponsored Links : Best Buy Flyer, Staples Canada Flyer, Factory Direct Flyer, Saturn Prospekt, Media-Markt Prospekt

Förköp till Lars Lerin

Förutom att man som vanligt kan köpa biljetter i kassan på Liljevalchs, går det att förköpa biljetter till önskad dag under sommarens utställning med Lars Lerin. 
Förköp kan endast göras digitalt. Biljetten gäller hela dagen.​

Liljevalchs öppettider

Öppet under Lerin-utställningen 18 maj–9 september: 
Måndag–torsdag 10.00–18.00
Fredag–söndag 11.00–17.00
Entré 80 kr, under 18 år gratis. Måndagar fri entré för alla.

Allmänna presentationer måndag-torsdag kl 11.00, 14.00 och 16.00, fredag-söndag kl 12.00 och 15.00. 

Cafè Blå Porten har stängt för renovering och öppnar våren 2019. Ett tillfälligt café finns i Liljevalchs skulpturhall.

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs

Instagram #liljevalchs

Twitter #liljevalchs