Film och vänskapstidning i Hubben

En filmkväll med Marjorie Cameron och en releasefest för pdf-tidningen PFT:s vänskapsnummer kan Liljevalchs Hubb i Solna locka med denna vecka. Båda programmen är öppna för alla intresserade.

På torsdag den 20 november klockan 18 presenterar Anna Österlund Nolskog filmskaparen Marjorie Cameron, kvinnan som pekades ut som Alistair Crowleys arvtagerska. En nyckelperson i efterkrigstidens Hollywood enligt Österlund Nolskog som själv i sitt arbete som regissör inspireras av Cameron. Två kortfilmer och en långfilm av och med Marjorie Cameron visas.
Dagen efter, den 21 november, är det fest för andra numret av pdf-tidningen PFT. Det blir ljud, konst, installation och soppa från klockan 19 när Anna Samuelsson bjuder in till releasen av PFT#2 Friends 4-Ever.Tidningens tema är vänskap, ett tema som också präglar denna kväll av uppläsningar, uppvisningar och musik. Bland annat framför flera av textförfattarna sina texter.
 
 

 

Sponsored Links : Best Buy Flyer, Staples Canada Flyer, Factory Direct Flyer, Saturn Prospekt, Media-Markt Prospekt

Liljevalchs öppettider

Måndag 11.00–17.00
Tisdag och torsdag 11.00–20.00
Onsdag samt fredag–söndag 11.00–17.00
Entré 80 kr, under 18 år gratis. Måndagar fri entré för alla.
Presentation av utställningen ca 20 minuter varje dag kl 12 och 15.

Cinemateket visar en serie med sovjetiska stumfilmer i Filmhuset. Nästa film är En moder (1926) den 12 januari.

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst tre stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs

Instagram #liljevalchs

Twitter #liljevalchs