Gör ditt eget löv till Hemslöjdens jubileumsutställning på Liljevalchs i sommar!

Hemslöjden och Liljevalchs bjuder in alla att skapa sitt eget löv till det kollektiva verket "Ser du löven för alla träd". Klicka på länken för att läsa mer om hur du blir en lövmakare.

Sommaren 2012 visas Hemslöjdens stora utställning på Liljevalchs med anledning av att Hemslöjden firar 100 år. "Ser du löven för alla träd" är namnet på det kollektiva verk som kommer att visas här och som vi bjuder in dig att anmäla dig till! Du behöver inte vara slöjdare, konstnär eller tillhöra någon förening för att medverka. Det viktiga är att du älskar görandet och att du vill ställa ut ditt löv på Liljevalchs.

All info om hur du anmäler dig finns på Hemslöjdens webbplats: www.hemslojden.org/hemslojden100ar/ser-du-loven-for-alla-trad

På bilden ser du den stomme i trä som kan användas som grund eller mall i skapandet av ditt löv. Stommen kan du klä eller fylla på en mängd olika sätt – sticka, virka, brodera, smida, såga, väva, måla, trådtjacka... Eller gör någonting helt annat. Det är bara din fantasi som sätter gränser.

 

Sponsored Links : Freshco Flyer, Giant Tiger Flyer, Loblaws Flyer, Kaufland Prospekt, Netto Marken-Discount Angebote

Liljevalchs öppettider

Öppet under Vårsalongen 2018 12 januari–25 mars:
Måndag–torsdag 12.00–20.00
Fredag–söndag 11.00–17.00
Entré 40 kr, under 18 år gratis. Måndagar fri entré för alla.
Allmän presentation 13.00 och 15.00 varje dag.

Öppet under Lerin-utställningen 18 maj–9 september:
Måndag–torsdag 10.00–18.00
Fredag till söndag 11.00–17.00.
Stängt midsommarhelgen fredag 22–söndag 24 juni.
Entré 80 kr, under 18 år gratis. Måndagar fri entré för alla.

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs

Instagram #liljevalchs

Twitter #liljevalchs