Gör ditt eget löv till Hemslöjdens jubileumsutställning på Liljevalchs i sommar!

Hemslöjden och Liljevalchs bjuder in alla att skapa sitt eget löv till det kollektiva verket "Ser du löven för alla träd". Klicka på länken för att läsa mer om hur du blir en lövmakare.

Sommaren 2012 visas Hemslöjdens stora utställning på Liljevalchs med anledning av att Hemslöjden firar 100 år. "Ser du löven för alla träd" är namnet på det kollektiva verk som kommer att visas här och som vi bjuder in dig att anmäla dig till! Du behöver inte vara slöjdare, konstnär eller tillhöra någon förening för att medverka. Det viktiga är att du älskar görandet och att du vill ställa ut ditt löv på Liljevalchs.

All info om hur du anmäler dig finns på Hemslöjdens webbplats: www.hemslojden.org/hemslojden100ar/ser-du-loven-for-alla-trad

På bilden ser du den stomme i trä som kan användas som grund eller mall i skapandet av ditt löv. Stommen kan du klä eller fylla på en mängd olika sätt – sticka, virka, brodera, smida, såga, väva, måla, trådtjacka... Eller gör någonting helt annat. Det är bara din fantasi som sätter gränser.

 

Sponsored Links : Freshco Flyer, Giant Tiger Flyer, Loblaws Flyer, Kaufland Prospekt, Netto Marken-Discount Angebote

Liljevalchs öppettider

Öppettider för Vårsalongen från 25 januari:
Måndag 11.00–17.00, fri entré
Tisdag–torsdag 11.00–20.00
Fredag–söndag 11.00–17.00
Entré 80 kr, under 18 år gratis. 
Presentation av utställningen ca 20 minuter varje dag kl 12 och 15.


Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst tre stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs

Instagram #liljevalchs

Twitter #liljevalchs