Hågkomster från Aten på Liljevalchs Hubb

En ny soloutställning öppnar på Liljevalchs Hubb den 9 september. Anastasios Logothetis, som själv arbetar på Hubben, har sammanfogat minnen och historier från sin ungdom i Aten.

Athenian Bastards heter soloutställningen där hågkomster, i form av byggnadselement kombinerats till en platsspecifik installation.

Vi reser hektiskt och dokumenterar allt vi ser och gör, lika maniskt som flyktigt. Med Athenian Bastards vill konstnären peka på ett annat förhållningssätt, där vi omvandlar  minnenas flyende ögonblick till en arkitektonisk skulptur, omöjlig att flytta utan att förstöras.

Vernissage fredag 9 september kl 18–23, till musik av Erik Haal. Utställningen är därefter öppen efter överenskommelse september månad ut. Plats: Liljevalchs Hubb, Industrivägen 14, Solna.

Liljevalchs öppettider

Liljevalchs har stängt för renovering och grundförstärkning. Administrationen finns under tiden på Nybrokajen 2.

Vårsalongen 2017 hålls i City, på Malmskillnadsgatan 32, och öppnar onsdagen den 11 januari. Öppettiderna då blir måndag–torsdag kl 12–20 och fredag–söndag kl 11–17.

» Utförlig besöksinfo

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs

Instagram #liljevalchs

Twitter #liljevalchs