Hågkomster från Aten på Liljevalchs Hubb

En ny soloutställning öppnar på Liljevalchs Hubb den 9 september. Anastasios Logothetis, som själv arbetar på Hubben, har sammanfogat minnen och historier från sin ungdom i Aten.

Athenian Bastards heter soloutställningen där hågkomster, i form av byggnadselement kombinerats till en platsspecifik installation.

Vi reser hektiskt och dokumenterar allt vi ser och gör, lika maniskt som flyktigt. Med Athenian Bastards vill konstnären peka på ett annat förhållningssätt, där vi omvandlar  minnenas flyende ögonblick till en arkitektonisk skulptur, omöjlig att flytta utan att förstöras.

Vernissage fredag 9 september kl 18–23, till musik av Erik Haal. Utställningen är därefter öppen efter överenskommelse september månad ut. Plats: Liljevalchs Hubb, Industrivägen 14, Solna.

 

Sponsored Links : Best Buy Flyer, Staples Canada Flyer, Factory Direct Flyer, Saturn Prospekt, Media-Markt Prospekt

Liljevalchs öppettider

Liljevalchs håller stängt för omhängning från den 10 september. Helgen den 20–23 september hålls mässan Grand Antiques Art & Design i konsthallen. 
Öppettider 
Torsdag 11.00–20.00
Fredag och lördag 11.00–18.00
Söndag 11.00–17.00

Entré 150 kr, under 20 år gratis. 

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs

Instagram #liljevalchs

Twitter #liljevalchs