Hos Whyred får du Liljevalchs på köpet!

Whyred har som tidigare meddelats stylat Liljevalchs yttre personal från topp till tå i nya arbetskläder. Nu är det vår tur att komplettera deras kunders stil med ett eller två eller flera besök på Liljevalchs.

Från och med 9 november i år och under hela 2012 får alla som handlar för 4000 kronor eller mer i Whyreds butiker, på Mäster Samuelsgatan 3 och i Bruno gallerian, två entrébiljetter till Liljevalchs. Köpet ska göras vid ett och samma tillfälle. Fribiljetterna gäller i 3 år framöver och kan t ex användas för den pågående utställning Helvete.

Samarbetet mellan Liljevalchs och Whyred formaliserades i april 2011 men redan tidigare smög vi i gång kontakten, bl a under modeveckan vintern 2011. Nästa gång Whyred med branschfolk, kunder och press använder Liljevalchs i ett större sammanhang är under modeveckan i januari 2012.

Då kan man ju undra om kunder som köper kläder för 4000 kronor eller mer verkligen behöver fribiljetter till Liljevalchs?

Frågan langas till Mårten Castenfors, Liljevalchs chef:

- Självklart behöver de det, för då är pengarna definitivt slut...kanske.  Skämt å sido, det här är ett sätt att nå nya målgrupper och definitivt att göra vårt samarbete med Whyred mer synligt. För oss är Whyreds koppling till konsten både rolig och viktig - att det är ett företag med ett uttalat konstnärligt intresse. Och här är ju dessutom Rolles* släktskap med en av våra främsta svenska konstnärer, Sven X:et Erixon, en del av deras varumärke!

PS: Whyred betyder "Varför rött/röd?" och är hämtat från en radiointervju med konstnären, Sven X-et Erixon, Roland Hjorts* morfar. Läs vidare på Whyreds webbplats.

*Roland Hjort, Whyreds chefsdesigner

Liljevalchs öppettider

Vårsalongen 2016 öppnar den 12 februari i Gallerian-kvarteret. Ingång från Brunkebergstorg, Malmtorgsgatan 8. Vernissage kl 14.00–17.00. Stadsbyggnads- och kulturborgarrådet Roger Mogert inviger kl 15.00.

Öppettider:
måndag–torsdag 12.00–20.00
fredag–söndag 11.00–17.00. 

» Utförlig besöksinfo

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs

Instagram #liljevalchs

Twitter #liljevalchs