Hos Whyred får du Liljevalchs på köpet!

Whyred har som tidigare meddelats stylat Liljevalchs yttre personal från topp till tå i nya arbetskläder. Nu är det vår tur att komplettera deras kunders stil med ett eller två eller flera besök på Liljevalchs.

Från och med 9 november i år och under hela 2012 får alla som handlar för 4000 kronor eller mer i Whyreds butiker, på Mäster Samuelsgatan 3 och i Bruno gallerian, två entrébiljetter till Liljevalchs. Köpet ska göras vid ett och samma tillfälle. Fribiljetterna gäller i 3 år framöver och kan t ex användas för den pågående utställning Helvete.

Samarbetet mellan Liljevalchs och Whyred formaliserades i april 2011 men redan tidigare smög vi i gång kontakten, bl a under modeveckan vintern 2011. Nästa gång Whyred med branschfolk, kunder och press använder Liljevalchs i ett större sammanhang är under modeveckan i januari 2012.

Då kan man ju undra om kunder som köper kläder för 4000 kronor eller mer verkligen behöver fribiljetter till Liljevalchs?

Frågan langas till Mårten Castenfors, Liljevalchs chef:

- Självklart behöver de det, för då är pengarna definitivt slut...kanske.  Skämt å sido, det här är ett sätt att nå nya målgrupper och definitivt att göra vårt samarbete med Whyred mer synligt. För oss är Whyreds koppling till konsten både rolig och viktig - att det är ett företag med ett uttalat konstnärligt intresse. Och här är ju dessutom Rolles* släktskap med en av våra främsta svenska konstnärer, Sven X:et Erixon, en del av deras varumärke!

PS: Whyred betyder "Varför rött/röd?" och är hämtat från en radiointervju med konstnären, Sven X-et Erixon, Roland Hjorts* morfar. Läs vidare på Whyreds webbplats.

*Roland Hjort, Whyreds chefsdesigner

 

Sponsored Links : Freshco Flyer, Giant Tiger Flyer, Loblaws Flyer, Kaufland Prospekt, Netto Marken-Discount Angebote

Liljevalchs öppettider

Måndag 11.00–17.00
Tisdag och torsdag 11.00–20.00
Onsdag samt fredag–söndag 11.00–17.00
Entré 80 kr, under 18 år gratis. Måndagar fri entré för alla.

Onsdag 17 oktober kl 18 seminarium i anslutning till utställningen.
Klicka för att läsa mer

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs

Instagram #liljevalchs

Twitter #liljevalchs