Invigning och öppet hus i Hubben

I morgon den 28 augusti är det invigning och öppet hus i Liljevalchs Hubb i Hagalunds industriområdet. Här finns projektplatser för ett 25-tal konstnärer och kreatörer.

Syftet med projektet Liljevalchs Hubb är att skapa bredare kontaktytor mellan kreativa aktörer och det etablerade kulturlivet i Stockholmsregionen, att få till möten mellan konstnärliga utövare och institutioner, företag och organisationer. 

I lokalen på Industrivägen 14 finns ateljéplatser för såväl konstnärer som filmare, scenografer, filmare och fotografer. Här ska finnas möjlighet till utbyte av idéer och erfarenhet, men verksamheten ska också vara utåtriktad med mindre utställningar, seminarier och föreläsningar. 

Torsdagen den 28 augusti klockan 16-19 är det öppet hus och kl 17 invigning med Madeleine Sjöstedt (FP), kulturborgarråd i Stockholm, Marianne Damström Gereben (FP), kultur- och fritidsnämndens ordförande i Solna och Per-Arne Rudbert, vd för Humlegården Fastigheter.

Mer om Liljevalchs Hubb och intresseanmälan

 

Sponsored Links : Shoppers Drug Mart Flyer, Best Buy Flyer, Safeway Flyer, Lidl Prospekt, Media-Markt Prospekt

Liljevalchs öppettider

Liljevalchs på Djurgården har stängt för renovering. Konsthallen öppnar igen i november med tre utställningar.

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs

Instagram #liljevalchs

Twitter #liljevalchs