Invigning och öppet hus i Hubben

I morgon den 28 augusti är det invigning och öppet hus i Liljevalchs Hubb i Hagalunds industriområdet. Här finns projektplatser för ett 25-tal konstnärer och kreatörer.

Syftet med projektet Liljevalchs Hubb är att skapa bredare kontaktytor mellan kreativa aktörer och det etablerade kulturlivet i Stockholmsregionen, att få till möten mellan konstnärliga utövare och institutioner, företag och organisationer. 

I lokalen på Industrivägen 14 finns ateljéplatser för såväl konstnärer som filmare, scenografer, filmare och fotografer. Här ska finnas möjlighet till utbyte av idéer och erfarenhet, men verksamheten ska också vara utåtriktad med mindre utställningar, seminarier och föreläsningar. 

Torsdagen den 28 augusti klockan 16-19 är det öppet hus och kl 17 invigning med Madeleine Sjöstedt (FP), kulturborgarråd i Stockholm, Marianne Damström Gereben (FP), kultur- och fritidsnämndens ordförande i Solna och Per-Arne Rudbert, vd för Humlegården Fastigheter.

Mer om Liljevalchs Hubb och intresseanmälan

 

Sponsored Links : Shoppers Drug Mart Flyer, Best Buy Flyer, Safeway Flyer, Lidl Prospekt, Media-Markt Prospekt

Förköp till Lars Lerin

Förutom att man som vanligt kan köpa biljetter i kassan på Liljevalchs, går det att förköpa biljetter till önskad dag under sommarens utställning med Lars Lerin. 
Förköp kan endast göras digitalt. Biljetten gäller hela dagen.​

Liljevalchs öppettider

Öppet under Lerin-utställningen 18 maj–9 september: 
Måndag–torsdag 10.00–18.00
Fredag–söndag 11.00–17.00
Entré 80 kr, under 18 år gratis. Måndagar fri entré för alla.

Allmänna presentationer måndag-torsdag kl 11.00, 14.00 och 16.00, fredag-söndag kl 12.00 och 15.00. 

Cafè Blå Porten har stängt för renovering och öppnar våren 2019. Ett tillfälligt café finns i Liljevalchs skulpturhall.

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs

Instagram #liljevalchs

Twitter #liljevalchs