Konstjakt och höstlovsvisningar

Barnvagnsvisningar, konstjakt och höstlovsvisningar för hela familjen är några av de extraaktiviteter som ordnas i samband med Vera Nilsson-utställningen som öppnar på lördag.

Tre tisdagar i oktober – 7, 14 och 21 oktober kl. 13 – har vi barnvagnsvisning av utställningen Vera Nilsson. 
Visningen riktar sig till föräldralediga och går i lugnt tempo. Ta med det lilla barnet i vagn/bärsele. Barnljud är inget problem under denna rundvandring!
Turen tar cirka 35 minuter, den ingår i entréavgiften och behöver inte förbokas.  

Gå på konstjakt kan man göra varje öppetdag. Hämta ett blad i entrékassan och gå sedan på upptäcktsfärd bland Vera Nilssons målningar. Kan ni känna igen detaljerna från verken och hitta dem alla?

Under höstlovsveckan ordnar vi familjevisningar för barn och vuxna tillsammans. Vi tittar på några utvalda verk i utställningen i lugnt tempo och det finns gott om utrymme för de frågor och funderingar som konst kan väcka. 
Rundturen tar cirka 35 minuter och antalet platser är begränsat till 25 personer. Visningen ingår i entréavgiften och kan inte förbokas. Biljetter hämtas i kassan från kl. 11 samma dag.
Under höstlovet ordnas familjevisning den 28, 29, 30 och 31 oktober med start kl. 13. Familjevisningarna återkommer senare vid fyra tillfällen: 23 november, 7 och 14 december samt 2 januari.

 

Sponsored Links : Shoppers Drug Mart Flyer, Best Buy Flyer, Safeway Flyer, Lidl Prospekt, Media-Markt Prospekt

Liljevalchs öppettider

Måndag 11.00–17.00
Tisdag och torsdag 11.00–20.00
Onsdag samt fredag–söndag 11.00–17.00
Entré 80 kr, under 18 år gratis. Måndagar fri entré för alla.

Presentation av utställningen ca 20 minuter varje dag kl 12 och 15.

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs

Instagram #liljevalchs

Twitter #liljevalchs