Kvällsöppet för Lars Lerin fredag 7 september

På fredag går Liljevalchs in i sista helgen med Lars Lerin-utställningen som publikmässigt överträffat alla prognoser. Det firar vi med att hålla öppet i tolv timmar.

Utställningen med Lars Lerin, en av Liljevalchs största publiksuccéer genom tiderna, närmar sig sitt slut. För att fira framgången och samtidigt ge vår publik en extra chans har Liljevalchs på fredag den 7 september öppet från kl. 11.00 till kl. 23.00.

Dessutom: från kl. 17.00 till kl. 21.00 kommer husets chef Mårten Castenfors att varje halvtimme hålla en introduktion till utställningen.

– Det är förbluffande vad Lerin lockar. Nog trodde jag att vi kunde vänta oss en stor publik, men att vi trots tropisk sommar kan konstatera ett storståtligt rekord, det är sannerligen överraskande. Därför firar vi med öppet hela tolv timmar på fredag, säger Mårten Castenfors.


Liljevalchs öppettider

Liljevalchs håller stängt för omhängning från den 10 september. Helgen den 20–23 september hålls mässan Grand Antiques Art & Design i konsthallen. 
Öppettider 
Torsdag 11.00–20.00
Fredag och lördag 11.00–18.00
Söndag 11.00–17.00

Entré 150 kr, under 20 år gratis. 

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs

Instagram #liljevalchs

Twitter #liljevalchs