Laddad Kulturnatt på Liljevalchs

Kulturnatten på Liljevalchs den 26 april bjuder på skulpturer av Berit Lindfeldt, dans av Virpi Pahkinen och musik av Top Nice Light.

 

Lördagen den 26 april är det dags för Stockholms Kulturnatt igen. Mellan kl 18 och midnatt är det öppet på museer, teatrar, utställningar och man kan frossa i kulturyttringar. Liljevalchs är förstås också med och kan erbjuda både konst, dans, musik och performance.

Här kan man se Berit Lindfeldts skulpturer – utställningen ”Tillvarons kant” invigs samma dag och visas fem gånger under kvällen: 18.30, 19.00, 19.30, 20.30 och 21.00.

Koreografen och dansaren Virpi Pahkinen har skapat verket Fold med utgångspunkt  i utställningen. Hon framför det tillsammans med dansaren Fredrik Quiñones kl 22-22.30.

Liksom tidigare kulturnätter kommer dj- och konstkollektivet Top Nice till Liljevalchs med ett ömsom akustiskt, ömsom elektroniskt program. Dj:s och liveframträdanden målar med röda klanger och blå toner, kl 18-24.

Liljevalchs öppettider

Liljevalchs har stängt för renovering och grundförstärkning. Administrationen finns under tiden på Nybrokajen 2.

Vårsalongen 2017 hålls i City, på Malmskillnadsgatan 32, och öppnar onsdagen den 11 januari. Öppettiderna då blir måndag–torsdag kl 12–20 och fredag–söndag kl 11–17.

» Utförlig besöksinfo

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs

Instagram #liljevalchs

Twitter #liljevalchs