Liljevalchs och Whyred i samarbete

Whyred har stylat Liljevalchs yttre personal från topp till tå i nya arbetskläder. På Whyredplaggen har Liljevalchs nya grafiska profil, framtagen av kommunikationsbyrån AGoodId, vävts in respektive tryckts på koftor och tröjor.

Liljevalchs och Whyred har smugit i gång ett samarbete, där modepubliken redan kunnat ta del av Whyreds visningar i konsthallen, senast under modeveckan i vintras (2011). Nu vill vi också tala om att Whyred stylat vår yttre personal från topp till tå i nya arbetskläder. 

- Vi har tidigare liksom nosat på varandra men nu är samarbetet formaliserat, säger konsthallschef Mårten Castenfors.  För oss är Whyreds koppling till konsten både rolig och viktig - att det är ett företag med ett uttalat konstnärligt intresse.  Och här är ju dessutom Rolles* släktskap med en av våra främsta svenska konstnärer, Sven X:et Erixon, en del av deras varumärke!

*Roland Hjort, Whyreds chefsdesigner

PS.Whyred betyder "Varför rött/röd?" och är hämtat från en radiointervju med konstnären, Sven X-et Erixon, Roland Hjorts morfar. Läs vidare här: http://whyred.se/website1/1.0.1.0/660/1/

 

Sponsored Links : Walmart Flyer, Safeway Flyer, Sobeys Flyer, Kaufland Prospekt, M&M Food Market Flyer

Förköp till Lars Lerin

Förutom att man som vanligt kan köpa biljetter i kassan på Liljevalchs, går det att förköpa biljetter till önskad dag under sommarens utställning med Lars Lerin. 
Förköp kan endast göras digitalt. Biljetten gäller hela dagen.​

Liljevalchs öppettider

Öppet under Lerin-utställningen 18 maj–9 september: 
Måndag–torsdag 10.00–18.00
Fredag–söndag 11.00–17.00
Entré 80 kr, under 18 år gratis. Måndagar fri entré för alla.

Allmänna presentationer måndag-torsdag kl 11.00, 14.00 och 16.00, fredag-söndag kl 12.00 och 15.00. 

Cafè Blå Porten har stängt för renovering och öppnar våren 2019. Ett tillfälligt café finns i Liljevalchs skulpturhall.

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs

Instagram #liljevalchs

Twitter #liljevalchs