Liljevalchs och Whyred i samarbete

Whyred har stylat Liljevalchs yttre personal från topp till tå i nya arbetskläder. På Whyredplaggen har Liljevalchs nya grafiska profil, framtagen av kommunikationsbyrån AGoodId, vävts in respektive tryckts på koftor och tröjor.

Liljevalchs och Whyred har smugit i gång ett samarbete, där modepubliken redan kunnat ta del av Whyreds visningar i konsthallen, senast under modeveckan i vintras (2011). Nu vill vi också tala om att Whyred stylat vår yttre personal från topp till tå i nya arbetskläder. 

- Vi har tidigare liksom nosat på varandra men nu är samarbetet formaliserat, säger konsthallschef Mårten Castenfors.  För oss är Whyreds koppling till konsten både rolig och viktig - att det är ett företag med ett uttalat konstnärligt intresse.  Och här är ju dessutom Rolles* släktskap med en av våra främsta svenska konstnärer, Sven X:et Erixon, en del av deras varumärke!

*Roland Hjort, Whyreds chefsdesigner

PS.Whyred betyder "Varför rött/röd?" och är hämtat från en radiointervju med konstnären, Sven X-et Erixon, Roland Hjorts morfar. Läs vidare här: http://whyred.se/website1/1.0.1.0/660/1/

 

Sponsored Links : Walmart Flyer, Safeway Flyer, Sobeys Flyer, Kaufland Prospekt, M&M Food Market Flyer

Liljevalchs öppettider

Måndag 11.00–17.00
Tisdag och torsdag 11.00–20.00
Onsdag samt fredag–söndag 11.00–17.00
Entré 80 kr, under 18 år gratis. Måndagar fri entré för alla.

Presentation av utställningen ca 20 minuter varje dag kl 12 och 15.

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs

Instagram #liljevalchs

Twitter #liljevalchs