Liljevalchs och Whyred i samarbete

Whyred har stylat Liljevalchs yttre personal från topp till tå i nya arbetskläder. På Whyredplaggen har Liljevalchs nya grafiska profil, framtagen av kommunikationsbyrån AGoodId, vävts in respektive tryckts på koftor och tröjor.

Liljevalchs och Whyred har smugit i gång ett samarbete, där modepubliken redan kunnat ta del av Whyreds visningar i konsthallen, senast under modeveckan i vintras (2011). Nu vill vi också tala om att Whyred stylat vår yttre personal från topp till tå i nya arbetskläder. 

- Vi har tidigare liksom nosat på varandra men nu är samarbetet formaliserat, säger konsthallschef Mårten Castenfors.  För oss är Whyreds koppling till konsten både rolig och viktig - att det är ett företag med ett uttalat konstnärligt intresse.  Och här är ju dessutom Rolles* släktskap med en av våra främsta svenska konstnärer, Sven X:et Erixon, en del av deras varumärke!

*Roland Hjort, Whyreds chefsdesigner

PS.Whyred betyder "Varför rött/röd?" och är hämtat från en radiointervju med konstnären, Sven X-et Erixon, Roland Hjorts morfar. Läs vidare här: http://whyred.se/website1/1.0.1.0/660/1/

 

Sponsored Links : Walmart Flyer, Safeway Flyer, Sobeys Flyer, Kaufland Prospekt, M&M Food Market Flyer

Liljevalchs öppettider

Öppet under Vårsalongen 2018 12 januari–25 mars:
Måndag–torsdag 12.00–20.00
Fredag–söndag 11.00–17.00
Entré 40 kr, under 18 år gratis. Måndagar fri entré för alla.
Allmän presentation 13.00 och 15.00 varje dag.

Öppet under Lerin-utställningen 18 maj–9 september:
Måndag–torsdag 10.00–18.00
Fredag till söndag 11.00–17.00.
Stängt midsommarhelgen fredag 22–söndag 24 juni.
Entré 80 kr, under 18 år gratis. Måndagar fri entré för alla.

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs

Instagram #liljevalchs

Twitter #liljevalchs