Lyssna på Liljevalchs!

Nu är det möjligt att lyssna på artiklarna på Liljevalchs webbplats. Ett klick på den gröna lyssna-symbolen så läses texten upp.

Systemet som kallas Readspeaker finns på alla artikelsidor och fungerar automatiskt - rösten läser upp det som står på sidan just då. Det är alltså ingen inspelad uppläsning som startar när man trycker på den gröna pilen. Såväl information om nya eller avslutade utställningar som bakgrundsartiklar om hr Liljevalch själv eller byggnadens arkitektur går nu att lyssna på.

Ingen särskild utrustning behövs för användaren, bara en dator eller någon annan enhet (till exempel smartphone) med internetuppkoppling.
När man klickar på Lyssna-symbolen öppnas en spelare som genast börjar läsa. Det upplästa texten markeras samtidigt med ljudet vilket gör det lättare att följa med i texten.
När spelaren öppnas visas också en inställningsmeny där man kan ställa in talhastighet och själv avgöra om markeringen ska ske på ord- och/eller meningsnivå.

Det går också att välja att få bara en del av texten uppläst: markera avsnittet och klicka på lyssna-knappen som visas intill markeringen. Man kan välja att låta sidan skrolla automatiskt så att texten som läses är synlig hela tiden.


 

Sponsored Links : Sears Catalogue | Black Friday Flyers, Deals and Sales | Boxing Day Flyers and Deals | Discounter Angebote und aktuelle Prospekte

Förköp till Lars Lerin

Förutom att man som vanligt kan köpa biljetter i kassan på Liljevalchs, går det att förköpa biljetter till önskad dag under sommarens utställning med Lars Lerin. 
Förköp kan endast göras digitalt. Biljetten gäller hela dagen.​

Liljevalchs öppettider

Öppet under Lerin-utställningen 18 maj–9 september: 
Måndag–torsdag 10.00–18.00
Fredag–söndag 11.00–17.00
Entré 80 kr, under 18 år gratis. Måndagar fri entré för alla.

Allmänna presentationer måndag-torsdag kl 11.00, 14.00 och 16.00, fredag-söndag kl 12.00 och 15.00. 

Cafè Blå Porten har stängt för renovering och öppnar våren 2019. Ett tillfälligt café finns i Liljevalchs skulpturhall.

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs

Instagram #liljevalchs

Twitter #liljevalchs