Market hålls på Liljevalchs

Konstmässan Market som startade 2006 flyttar i år in på Liljevalchs. 35 gallerier från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island deltar i mässan som hålls 4-6 april.


Ytterligare fyra nyetablerade gallerier presenteras under rubriken Market Emerging. Utanför mässbåsens ramar visas i Market At Large sex större projekt.
Dessutom arrangeras en rad programpunkter under mässans tre dagar. På fredagen hålls till exempel en paneldiskussion om samarbete på den nordiska konstscenen, på lördagen är det konstnärsintervjuer med Astrid Kruse Jensen, Astrid Svangren och Per B Sundberg och på söndagen med Ernst Billgren.
Market har vernissage för inbjudna gäster torsdag 3 april 19-21 och öppnar för allmänheten fredag 4 april kl 12. Öppettiderna är fredag 12-19 och lördag-söndag 12-18. Läs mer på mässans hemsida www.market-art.se

Samtidigt med Market arrangeras Gallerinatten i Stockholm, då en rad gallerier har kvällsöppet och specialvisningar kl 17-20.
Såväl Market som Gallerinatten är en del av Stockholm art week 1-6 april, med fotografivecka, konstbokmässa och olika arrangemang på auktionshus, konsthallar och museer.

Liljevalchs öppettider

Liljevalchs har stängt för renovering och grundförstärkning. Administrationen finns under tiden på Nybrokajen 2.

Vårsalongen 2017 hålls i City, på Malmskillnadsgatan 32, och öppnar onsdagen den 11 januari. Öppettiderna då blir måndag–torsdag kl 12–20 och fredag–söndag kl 11–17.

» Utförlig besöksinfo

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs

Instagram #liljevalchs

Twitter #liljevalchs