Nu finns ansökningsblanketten till Vårsalongen 2018

Traditionsenligt inleder Vårsalongen konståret på Liljevalchs och 2018 kan vi hälsa publiken välkommen tillbaka till huset på Djurgården. Utställningsperioden är 12 januari–25 mars. Nu finns ansökningsblankett att ladda ner.


Under de senaste åren har Liljevalchs Vårsalong växt till ett mycket välbesökt evenemang vilket ger deltagarna en unik chans att bli sedda av en stor publik. Trots att Vårsalongen på grund av renoveringen varit utlokaliserad till Stockholm City två år i rad har publiksiffrorna legat över 80 000. Förra året var besökarna 86 834.

Nu är Carl Bergstens rosa byggnad grundförstärkt och renoverad och vi kan slå upp portarna fredagen den 12 januari för en Vårsalong med allt från måleri, skulptur, foto och teckning till grafik, hantverk och installationer. 

Sista ansökningsdag är i år den 22 september. Möjligheten att göra en digital ansökan öppnar den 15 augusti här på www.liljevalchs.se.
Läs mer och ladda ner ansökningsblanketten här

Årets jury består av konstnärerna Sara-Vide Ericson och Dan Wolgers samt författaren Lena Andersson. Juryns ordförande är som sedvanligt Liljevalchs chef Mårten Castenfors.


Liljevalchs öppettider

Öppettider i konsthallen under Vårsalongen 2018 12 januari–25 mars:
Måndag–torsdag 12.00–20.00
Fredag–söndag 11.00–17.00Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs

Instagram #liljevalchs

Twitter #liljevalchs