Ny filmkväll på Liljevalchs Hubb

Den 28 april ordnar Neuromantics en filmkväll på Hubben. Spacetime heter programmet som visar filmer av bland andra Basma Alsharif, Beatrice Gibson och Hannes Ribarits. 


Spacetime är ett filmprogram med verk av Basma Alsharif, Beatrice Gibson och Hannes Ribarits samt klipp från en vetenskaplig dokumentär, som undersöker alternativa, objektiva platser: att längta till en plats och att anlända, det hemvanda och att finna något oväntat i det redan kända samt föreställningar om en parallell tillvaro hos allt i vår omgivning.

Projektionskollektivet Neuromantics ordnar filmvisningar där varje program är en fristående del av en serie som utforskar olika former av medvetande i tid och rum. Curatorer för kvällen är Warren Garland och Emma Gradin. Warren Garland, London är konstnär och arbetar med rörlig bild och linoleumtryck. Emma Gradin, London/Stockholm, är frilanscurator och forskar om specialism och deceleration (hastighetsminskning) i konstnärliga arbetsprocesser och i upplevelsen av konst.

Liljevalchs Hubb finns på Industrivägen 14 i Solna. Baren öppnar kl 18, programmet börjar kl 19 och är cirka en timme långt. Ingen föranmälan krävs men platserna är begränsade så kom i god tid. Tillgängligheten i fastigheten är begränsad. 

Vid särskilda behov vänligen kontakta Liljevalchs Hubb på 070 606 77 93.


 

Sponsored Links : No Frills Flyer, Food Basics Flyer, Valu-Mart Flyer, Rexall Flyer, IGA Flyer

Liljevalchs öppettider

Liljevalchs håller stängt för omhängning från den 10 september. Helgen den 20–23 september hålls mässan Grand Antiques Art & Design i konsthallen. 
Öppettider 
Torsdag 11.00–20.00
Fredag och lördag 11.00–18.00
Söndag 11.00–17.00

Entré 150 kr, under 20 år gratis. 

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs

Instagram #liljevalchs

Twitter #liljevalchs