Samrådsmöte om tillbyggnaden

I dag den 24 mars har allmänheten möjlighet att ge synpunkter på den planerade tillbyggnaden till Liljevalchs. Ett samrådsmöte börjar klockan 17 i Tekniska nämndhuset på Fleminggatan 4.

Tillbyggnaden till Liljevalchs konsthall vänder sin entré ut mot parkeringsplatsen vid Falkenbergsgatan. Förslaget utgår från Wingårdhs Arkitekter AB och konstnären Ingegerd Råmans vinnande förslag i den internationella arkitekttävlingen.

Den nya byggnaden är lägre än omgivande hus men ger 2400 kvadratmeter nya ytor. Huset rymmer tre stora utställningssalar som kan delas av till mindre. I källarplanet finns rum för seminarier och mindre utställningar, och utanför entrén finns plats för uteservering. Enligt planerna ska huset stå färdigt 2017.

Ett samrådsmöte i form av öppet hus om tillbyggnaden kommer att hållas tisdagen den 24 mars 2015 klockan 17.00–19.00 i Tekniska nämndhuset på Fleminggatan 4.

Förslaget visas fram till den 17 april i Tekniska nämndhuset och i Östermalms stadsdelsförvaltnings lokaler, Karlavägen 104, under ordinarie öppettider.

>> Läs mer om tillbyggnaden


 

Sponsored Links : Best Buy Flyer, Staples Canada Flyer, Factory Direct Flyer, Saturn Prospekt, Media-Markt Prospekt

Förköp till Lars Lerin

Förutom att man som vanligt kan köpa biljetter i kassan på Liljevalchs, går det att förköpa biljetter till önskad dag under sommarens utställning med Lars Lerin. 
Förköp kan endast göras digitalt. Biljetten gäller hela dagen.​

Liljevalchs öppettider

Öppet under Lerin-utställningen 18 maj–9 september: 
Måndag–torsdag 10.00–18.00
Fredag–söndag 11.00–17.00
Entré 80 kr, under 18 år gratis. Måndagar fri entré för alla.

Allmänna presentationer måndag-torsdag kl 11.00, 14.00 och 16.00, fredag-söndag kl 12.00 och 15.00. 

Cafè Blå Porten har stängt för renovering och öppnar våren 2019. Ett tillfälligt café finns i Liljevalchs skulpturhall.

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs

Instagram #liljevalchs

Twitter #liljevalchs