Vårsalongen går på turné

Med teknikens hjälp kan nu hyresgäster på Micasas senior-, vård- och omsorgsboende följa med på Vårsalongen utan att gå hemifrån. Konsthallschefen guidar via film.

Liljevalchs konsthall och Micasa Fastigheter samarbetar i ett projekt som tar Vårsalongen till Micasas hyresgäster.  Mårten Castenfors, chef för Stockholm konst och Liljevalchs konsthall, visar ett urval av Vårsalongens många konstverk under en rundvandring i utställningen. Visningen har filmats och kan ses via micasa.se.

– Många av våra hyresgäster är mycket intresserade av konst men har ibland svårt att ta sig hela vägen till Djurgården. På det här viset kan vi erbjuda en konstvisning hemma i lägenheten, säger Patrik Emanuelsson, vd för Micasa Fastigheter.

– Vårsalongen är en av våra mest spännande återkommande utställningar och vi vill att så många som möjligt ska få se den, även om man inte fysiskt kan ta sig till Liljevalchs, säger Mårten Castenfors.

Premiärvisningen av Vårsalongen ägde rum på Birger Jarls vård- och omsorgsboende igår tisdag. Micasa Fastigheter äger och förvaltar Stockholms stads omsorgsfastigheter samt ett antal senior-, trygghets- och studentboenden.

Här hittar du filmen hos Micasa.
Den går också att spela direkt från Youtube.

 

Sponsored Links : Sears Catalogue | Black Friday Flyers, Deals and Sales | Boxing Day Flyers and Deals | Discounter Angebote und aktuelle Prospekte

Taggar: 2014

Liljevalchs öppettider

Måndag 11.00–17.00
Tisdag och torsdag 11.00–20.00
Onsdag samt fredag–söndag 11.00–17.00
Entré 80 kr, under 18 år gratis. Måndagar fri entré för alla.

Presentation av utställningen ca 20 minuter varje dag kl 12 och 15.

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs

Instagram #liljevalchs

Twitter #liljevalchs