Vårsalongen 2016 på film

Samma dag som Vårsalongen öppnar kunde hyresgäster på Micasas senior-, vård- och omsorgsboende se utställningen utan att gå hemifrån. Liljevalchs chef Mårten Castenfors guidar via film.

Förra året såg över 91 000 besökare Liljevalchs vårsalong under de nästan två månader utställningen pågick. Alla kan dock inte ta sig till konsthallen. Därför har Micasa Fastigheter och Liljevalchs, liksom förra året, filmat en 20 minuter lång visning av utställningen. 

Visningen görs av Mårten Castenfors, chef för både Stockholm konst och Liljevalchs. Från och med 12 februari, samma dag som den fysiska utställningen hade premiär, går det att se visningen av Vårsalongen på micasa.se.

– Många av våra hyresgäster är äldre eller har funktionsnedsättningar och kan inte ta sig till Liljevalchs konsthall, varken på Djurgården eller som nu i City. Konst skänker stor glädje och vi vill på detta sätt skapa en möjlighet till delaktighet, säger Maria Mannerholm, vd för Micasa Fastigheter.

Vårsalongen i City pågår till den 10 april medan Micasas visning ligger kvar.


 

Sponsored Links : Walmart Flyer, Safeway Flyer, Sobeys Flyer, Kaufland Prospekt, M&M Food Market Flyer

Liljevalchs öppettider

Öppettider för Vårsalongen från 25 januari:
Måndag 11.00–17.00, fri entré
Tisdag–torsdag 11.00–20.00
Fredag–söndag 11.00–17.00
Entré 80 kr, under 18 år gratis. 
Presentation av utställningen ca 20 minuter varje dag kl 12 och 15.


Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst tre stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs

Instagram #liljevalchs

Twitter #liljevalchs