Vårsalongen visas på film

Redan samma dag som Vårsalongen öppnade kunde hyresgäster på Micasas senior-, vård- och omsorgsboende se utställningen utan att gå hemifrån. Liljevalchs chef Mårten Castenfors guidar via film.

Förra året såg över 76 000 besökare Liljevalchs vårsalong under de nästan två månader utställningen pågick. Alla kan dock inte ta sig till konsthallen. Därför har Micasa Fastigheter och Liljevalchs, liksom förra året, filmat en drygt 20 minuter lång visning av utställningen. 

Visningen görs av Mårten Castenfors, VD, för Stockholm konst och Liljevalchs. Från och med 30 januari, samma dag som den fysiska utställningen hade premiär, gick det att se visningen av Vårsalongen på micasa.se.

– För Micasa är detta en fråga om tillgänglighet. Många av våra hyresgäster är äldre eller funktionsnedsatta och kan inte förflytta sig till Liljevalchs konsthall. Konst skänker stor glädje och vi vill på detta sätt skapa en möjlighet till delaktighet, säger Patrik Emanuelsson, VD för Micasa Fastigheter.

Utställningen på Liljevalchs pågår till den 29 mars medan Micasas visning ligger kvar resten av året.

 

Sponsored Links : Best Buy Flyer, Staples Canada Flyer, Factory Direct Flyer, Saturn Prospekt, Media-Markt Prospekt

Liljevalchs öppettider

Liljevalchs håller stängt för omhängning. 27 april kl. 11.00 öppnar utställningen med Petra Gipp. Öppet tisdag–söndag kl 11.00–17.00 till och med 13 maj. Fri entré.

Öppet under Lerin-utställningen 18 maj–9 september:
Måndag–torsdag 10.00–18.00
Fredag till söndag 11.00–17.00.
Stängt midsommarhelgen fredag 22–söndag 24 juni.
Entré 80 kr, under 18 år gratis. Måndagar fri entré för alla.

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs

Instagram #liljevalchs

Twitter #liljevalchs