Besöksinfo

Här finns allt du behöver veta inför ditt besök på Liljevalchs. Välkommen!

Liljevalchs bygger om och till!

Från våren 2016 renoveras Liljevalchs rosa byggnad på Djurgården och en tillbyggnad uppförs bredvid. Huset är då stängt för utställningar. Återflyttning till det rosa huset är planerad till november 2017.

Sommarutställning med finskt foto

Trots stängningen kan Liljevalchs i sommar visa en utställning med tre pionjärer inom finskt foto och dokumentärfilm, Heikki Aho och Björn Soldan samt Heikkis dotter Claire Aho. Utställningen visas i en paviljong på gården till Armémuseum, Riddargatan 13 på Östermalm och pågår 10 juni–10 september. Fri entré, allmän introduktion på cirka 20 minuter varje dag kl 14.00. Läs mer om utställningen här.

Besöksadress

Under renoveringen finns Liljevalchs administration på Nybrokajen 2, Blasieholmen.
Post adresseras till Liljevalchs, Box 278 06, 115 93 Stockholm.

Telefonkontakt

Liljevalchs konsthall: 08-508 31 330 

Butik

I Liljevalchs butik säljs alltid den aktuella utställningskatalogen och affisch. Här finns också ett fint utbud av presenter.

Boka ditt evenemang

För dig som vill boka ett särskilt utformat evenemang på Liljevalchs: Info och kontakt

Fotografering tillåten (utan blixt och endast för eget bruk)

Du får vanligtvis fotografera i alla utställningar som vi visar men endast för eget bruk. (Du får inte använda blixt eller stativ.) Undantaget är om vi vid en enstaka utställning särskilt informerar om att fotografering är tillfälligt förbjuden. Det meddelas i så fall i entrén, på webbplatsen och av våra konstvärdar.

Enkla men viktiga regler

  • Det är inte tillåtet att röra vid konsten som visas.
  • Barn i alla åldrar är varmt välkomna till oss på Liljevalchs och det är deras vuxna sällskap som ansvarar för dem.
  • Barnvagnar får tas in i utställningen. 
  • Husdjur lämnas utanför konstlokalerna.

Undrar du något mer? Eller behöver mer hjälp?

Du kan alltid, när som helst fråga vår personal som du möter i kassan, butiken och i utställningssalarna om du undrar över något. Om du inför ditt besök inte hittar svaret här på webbplatsen så är du välkommen att ringa oss, 08-508 31 330. Vi hjälper dig till rätta!

Ros eller ris?

Synpunkter och klagomål kan framföras muntligen till all personal på Liljevalchs konsthall. Liljevalchs konstvärdar kan, när de tar emot synpunkter och klagomål, i vissa fall rätta till problemet. Du kan också också lämna synpunkter i skriftlig form i vår besökspärm som finns i Liljevalchs butik.

Skriftliga synpunkter och klagomål som skickas till Liljevalchs per brev besvaras med brev inom två veckor om namn och adress lämnas. E-post besvaras alltid med e-post.
E-post till Liljevalchs: info.liljevalchs@stockholm.se 

Liljevalchs öppettider

Liljevalchs på Djurgården har stängt för renovering. Under sommaren visas fotoutställningen Fokus Finland i en paviljong på Armémuseums gård. Utställningen är öppen kl 10–17 varje dag och pågår till 10 september. Fri entré.

OBS! Fredagen den 25 augusti stänger utställningen kl 14.

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs