Ansökan till Vårsalongen 2018

Ansökningsblanketten till Vårsalongen 2018 kommer att finnas tillgänglig på olika sätt. Läs nedan och välj det som passar dig. Sista ansökningsdag är 22 september 2017. Vårsalongen är 2018 tillbaka på Djurgården, i det grundförstärkta och renoverade rosa huset. Utställningsperioden är 12 januari–25 mars.

Skriv ut ansökningsblanketten direkt

Ansökningsblanketten finns som pdf längst ned på den här sidan. Klicka på den gröna länken, skriv ut, fyll i och posta till oss.

Ansök gärna digitalt

Vi ser helst att du ansöker digitalt för att spara på papper och visa vänlighet mot miljön. Den digitala ansökan finns tillgänglig från den 15 augusti. 

Här gör du digital ansökan 

Blanketten finns också att hämta på de platser som listas nedan.

•   Kulturhuset, Sergels torg, Stockholm.

•   Malmö konsthall, S.t Johannesgatan 7, 211 46 Malmö

•   Mjellby konstmuseum, 305 91 Halmstad

•   Uppsala konstmuseum, Uppsala slott, ingång E, 752 37 Uppsala

•   Örnsköldsviks konsthall och museum, Läroverksgatan 1, 891 33 Örnsköldsvik

Beställ ansökningsblanketten per telefon

Om du bor långt bort från ovanstående uthämtningsställen kan du självklart beställa ansökningsblanketten från Liljevalchs:
Ring 08-508 31 331, tala tydligt in ditt namn, din utdelningsadress och telefonnummer så skickar vi blanketten till dig.

Liljevalchs öppettider

Liljevalchs på Djurgården har stängt för renovering. Under sommaren visas fotoutställningen Fokus Finland i en paviljong på Armémuseums gård. Utställningen är öppen kl 10–17 varje dag och pågår till 10 september. Fri entré.

OBS! Fredagen den 25 augusti stänger utställningen kl 14.

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs