Ladda ned högupplöst

Ser du löven för alla träd?/Lövet, trästomme

Utställningsarkitekt Martin Jämtlids trästomme som alla lövmakare använt som grund i arbetet med sitt eget löv. Plywood, 80 x 50 cm. Alla individuella löv utgör tillsammans det stora kollektiva konstverket "Ser du löven för alla träd"?
(Mer info nedan.)

"Ser du löven för alla träd" är ett kollektivt verk som visas i utställningen Hemslöjden på Liljevalchs. Tillsammans bildar de en skog i några av konsthallens salar. Alla personer som under senhösten 2011 anmälde sitt intresse för att bli lövmakare, har tilldelats en av de 2000 lövstommarna. Det enda kravet för att delta har varit lusten att göra själv - att klä, fylla, smycka, dekorera eller smycka ett löv. Långt fler personer än slöjdare, konsthantverkare och konstnärer har gjort sitt eget löv. 

Löven kommer att auktioneras ut i samarbete med Tradera och Konsumentföreningen Stockholm, till förmån för Vi-skogens plantering av träd i östra Afrika.

Foto: Martin Jämtlid

Förköp till Lars Lerin

Förutom att man som vanligt kan köpa biljetter i kassan på Liljevalchs, går det att förköpa biljetter till önskad dag under sommarens utställning med Lars Lerin. 
Förköp kan endast göras digitalt. Biljetten gäller hela dagen.​

Liljevalchs öppettider

Öppet under Lerin-utställningen 18 maj–9 september: 
Måndag–torsdag 10.00–18.00
Fredag–söndag 11.00–17.00
Entré 80 kr, under 18 år gratis. Måndagar fri entré för alla.

Allmänna presentationer måndag-torsdag kl 11.00, 14.00 och 16.00, fredag-söndag kl 12.00 och 15.00. 

Cafè Blå Porten har stängt för renovering och öppnar våren 2019. Ett tillfälligt café finns i Liljevalchs skulpturhall.

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs