Hemslöjden på Liljevalchs

6 juni2 september 2012

Inte då! Låt dig inspireras av utställningen och prova på att slöjda! På egen hand eller tillsammans med andra. Hemslöjdens handledare finns alltid på plats för frågor, goda råd och hjälp med det du behöver.

Här i verkstan kan du både delta i gemensamma slöjdprojekt och slöjda ditt eget föremål.- Alla är välkomna men barn under 12 år måste ha målsman med sig. Allt är kostnadsfritt.

Sätt ditt eget avtryck i träklotterplanket av lättskuren lind. Brodera några stygn - eller många - på broderiklotterplankets stora linneduk. Virka vidare på vår storvirkning. Fläta in dig i den kollektiva korgflätningen.

Eller slöjda ett helt eget föremål i material som trä, textil och plåt!

Här finns också påbörjad slöjd för dig att fortsätta med där någon annan givit upp. Och när du själv tröttnar så kommer någon annan att ta vid...

De föremål som du gjort får du ta med dig hem, eller förstås välja att lämna kvar. De stora gemensamma slöjdverken kommer efter utställningens slut att finna en ny plats att visas upp på.

Nu är det dags att slöjda!

 

Utställningar & Evenemang

Liljevalchs öppettider

Liljevalchs har stängt för renovering och grundförstärkning. Administrationen finns under tiden på Nybrokajen 2.

Vårsalongen 2017 hålls i City, på Malmskillnadsgatan 32, och öppnar onsdagen den 11 januari. Öppettiderna då blir måndag–torsdag kl 12–20 och fredag–söndag kl 11–17.

» Utförlig besöksinfo

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs