Stängt för omhängning

14 maj5 juni 2012

Just nu har vi stängt för omhängning men öppnar snart igen med sommarens stora jubileumsutställning Hemslöjden på Liljevalchs. Välkommen på ett stort och festligt vernissage på nationaldagen onsdag 6 juni! Öppet kl 11.00-20.00 med gratis inträde för alla hela dagen. Invigning kl 14.00.

Vi ses på en lustfylld hemslöjdsfest med omkring 900 föremål av cirka 500 slöjdare! I konsthallens alla rum, med olika teman, möter vi det unika och fantastiska i Hemslöjden. Och allt - med några få undantag - är till salu!

Läs mer

 

14 maj5 juni 2012

Liljevalchs öppettider

Liljevalchs har stängt för renovering och grundförstärkning. Administrationen finns under tiden på Nybrokajen 2.

Vårsalongen 2017 hålls i City, på Malmskillnadsgatan 32, och öppnar onsdagen den 11 januari. Öppettiderna då blir måndag–torsdag kl 12–20 och fredag–söndag kl 11–17.

» Utförlig besöksinfo

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs

 • Stängt för omhängning

  Stängt för omhängning

  Just nu har Liljevalchs stängt för omhängning men öppnar snart igen. Lördag 14 april välkomnar vi er till utställningen med Jarl Ingvarsson - Målarnas målare. Och på själva öppningsdagen är det fritt inträde för alla. Vi utlovar ett möte med ett stort, färgrikt och smittsamt subjektivt måleri där oljefärgen inte hunnit torka!

 • Stängt för omhängning

  Stängt för omhängning

  Liljevalchs öppnar igen lördag 1 oktober med allmänt vernissage av utställningen Helvete, kl 11.00-17.00. Invigning kl 13.00 av utställningens kommissarier Mårten Castenfors och Douglas Feuk. Kl 13.30 framför Bétina Marcolin danssolot La Furiosa med koreografi av Susanne Valentin. Ordinarie entréavgift. Varmt välkommen!

 • Stängt för omhängning

  Stängt för omhängning

  Just nu har Liljevalchs stängt för omhängning. Vi öppnar igen lördag 13 april kl.11.00 med Jens Assurs utställning Africa is a Great Country.