Vårsalongen är som alltid Liljevalchs stolta start på varje nytt konstår! Att komma med eller inte komma med i utställningen, där alla insända bidrag bedöms av en jury, är frågan för både väl etablerade och icke etablerade konstnärliga utövare.

För publiken är Vårsalongen en fantastisk möjlighet att se en mångfald av oväntade och kanske förväntade konstnärliga uttryck och tekniker. Samtliga verk som visas på Vårsalongen är dessutom till salu.

Vårsalongsjuryn 2011 består av konsthistorikern, kritikern och författaren Thomas Millroth från Skåne, kritikern och författaren Ingela Lind samt kulturredaktören, litteraturkritikern och musikern Martin Aagård, båda huvudsakligen verksamma i Stockholm. Representant från Liljevalchs konsthall, tillika juryordförande är Liljevalchs chef Mårten Castenfors.

Sista ansökningsdag till Vårsalongen 2011 är fredag 15 oktober 2010.

Utställningar & Evenemang

Liljevalchs öppettider

Liljevalchs har stängt för renovering och grundförstärkning. Administrationen finns under tiden på Nybrokajen 2.

Vårsalongen 2017 hålls i City, på Malmskillnadsgatan 32, och öppnar onsdagen den 11 januari. Öppettiderna då blir måndag–torsdag kl 12–20 och fredag–söndag kl 11–17.

» Utförlig besöksinfo

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs