Vårsalongen 2011

28 januari3 april 2011

Titel 101. The Exhibition
Teknik Olja på duk

The Exhibition bygger på ett foto jag knäppte i Kristinehamns konstmuseum, jag plockade bort konstverken och flyttade tjejen i mitten lite till höger.

The box ingår i en serie målningar jag jobbat med nu senaste halvåret, jag hann inte göra dom andra färdiga innan ansökningstiden gått ut, och jag är nu uppe i 5 stora och 3 små. Har använt mig själv som modell, men jag ser dom inte som självporträtt utan en medelåldersman i olika situationer.

Jag vill inte förklara bilderna...eller så finns det inget svar. Bygger all min konst på det ovissa, det spännande.

Jag bor och arbetar i Karlstad, arbetat på heltid med konsten i drygt 20 år. Var med även förra året på Liljevalchs vårsalong.

För ett år sedan hade jag en separatutställning på Värmlands Museum och i samma veva fick jag konstnärsnämndens arbetsstipendium på 100 000 kr.

Utställningar & Evenemang

Liljevalchs öppettider

Liljevalchs har stängt för renovering och grundförstärkning. Administrationen finns under tiden på Nybrokajen 2.

Vårsalongen 2017 hålls i City, på Malmskillnadsgatan 32, och öppnar onsdagen den 11 januari. Öppettiderna då blir måndag–torsdag kl 12–20 och fredag–söndag kl 11–17.

» Utförlig besöksinfo

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs