Vårsalongen 2011

28 januari3 april 2011

Titel 115. Berg, träd
Teknik Olja på duk

Den här tavlan handlar om berg och träd. Det gör också dom andra bilderna jag har med på vårsalongen. Dom handlar om japanska träsnitt och svensk fjällmiljö.

Jag jobbar i ateljeföreningen Nimrod på Tulegatan i Stockholm. Den ligger längst ner i källaren på ett stort hus. Strax efter att jag hade lämnat mina tavlor på Liljevalchs, sköljdes hela ateljén över av en väldig bajsöversvämning som kom sig av ett stopp i hela husets avloppssystem.

När jag målar brukar jag låta det ena följa på det andra, och när jag inte känner för att måla över nåt mer brukar tavlan vara färdig, eller också behöver den kasseras. Härnäst, när ateljén är färdigsanerad, tror jag att jag tänker vidga mina motiv och måla mer natur eller hus.

Jag är född 1969, uppvuxen i Gävle och utanför Uppsala och bor nu i Tensta.

Utställningar & Evenemang

Liljevalchs öppettider

Liljevalchs håller stängt för omhängning från den 10 september. Helgen den 20–23 september hålls mässan Grand Antiques Art & Design i konsthallen. 
Öppettider 
Torsdag 11.00–20.00
Fredag och lördag 11.00–18.00
Söndag 11.00–17.00

Entré 150 kr, under 20 år gratis. 

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs