Vårsalongen 2011

28 januari3 april 2011

Titel 115. Berg, träd
Teknik Olja på duk

Den här tavlan handlar om berg och träd. Det gör också dom andra bilderna jag har med på vårsalongen. Dom handlar om japanska träsnitt och svensk fjällmiljö.

Jag jobbar i ateljeföreningen Nimrod på Tulegatan i Stockholm. Den ligger längst ner i källaren på ett stort hus. Strax efter att jag hade lämnat mina tavlor på Liljevalchs, sköljdes hela ateljén över av en väldig bajsöversvämning som kom sig av ett stopp i hela husets avloppssystem.

När jag målar brukar jag låta det ena följa på det andra, och när jag inte känner för att måla över nåt mer brukar tavlan vara färdig, eller också behöver den kasseras. Härnäst, när ateljén är färdigsanerad, tror jag att jag tänker vidga mina motiv och måla mer natur eller hus.

Jag är född 1969, uppvuxen i Gävle och utanför Uppsala och bor nu i Tensta.

Utställningar & Evenemang

Liljevalchs öppettider

Liljevalchs har stängt för renovering och grundförstärkning. Administrationen finns under tiden på Nybrokajen 2.

Vårsalongen 2017 hålls i City, på Malmskillnadsgatan 32, och öppnar onsdagen den 11 januari. Öppettiderna då blir måndag–torsdag kl 12–20 och fredag–söndag kl 11–17.

» Utförlig besöksinfo

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs