Vårsalongen 2013

25 januari 14:0024 mars 17:00 2013

Titel 179. Nio vardagliga måsten
Teknik Handbroderi, maskinbroderi och lappteknik
Konstnär Funny Livdotter

Mitt verk handlar om det som man kallar för Måsten. Det kan vara undermedvetet, men oftast socialt och kulturellt betingat. 

I en utopi hinner man med att förverkliga sig själv; ta hand om sig både fysiskt, psykiskt, mentalt och emotionellt. Allt ska göras i en viss ordning och man ska inte glömma att ta hand om sig själv. Allt ska hinnas med.

Jag lyfter upp ämnen som jag själv blir förbryllad över. Gärna ur ett antropologiskt, socialt, filosofiskt eller psykologiskt perspektiv.

Själv är jag högskolestudent. Läser mitt sista år på HDK Steneby – institutionen för konsthantverk och design. En konstnärlig kandidat med inriktning textil-kläder-formgivning. 

Jag glömmer att borsta tänderna på morgonen, och har minnesluckor så fort det handlar om motion. Sedan prioriterar jag bort enormt mycket, och prioriterar sådant som har uttalats vara onyttigt för mig.

Känner du igen dig?

Bostadsort: Dals Långed
Ålder: 25.

Utställningar & Evenemang

Liljevalchs öppettider

Liljevalchs håller stängt för omhängning. 27 april kl. 11.00 öppnar utställningen med Petra Gipp. Öppet tisdag–söndag kl 11.00–17.00 till och med 13 maj. Fri entré.

Öppet under Lerin-utställningen 18 maj–9 september:
Måndag–torsdag 10.00–18.00
Fredag till söndag 11.00–17.00.
Stängt midsommarhelgen fredag 22–söndag 24 juni.
Entré 80 kr, under 18 år gratis. Måndagar fri entré för alla.

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs