Vårsalongen 2013

25 januari 14:0024 mars 17:00 2013

Titel 179. Nio vardagliga måsten
Teknik Handbroderi, maskinbroderi och lappteknik
Konstnär Funny Livdotter

Mitt verk handlar om det som man kallar för Måsten. Det kan vara undermedvetet, men oftast socialt och kulturellt betingat. 

I en utopi hinner man med att förverkliga sig själv; ta hand om sig både fysiskt, psykiskt, mentalt och emotionellt. Allt ska göras i en viss ordning och man ska inte glömma att ta hand om sig själv. Allt ska hinnas med.

Jag lyfter upp ämnen som jag själv blir förbryllad över. Gärna ur ett antropologiskt, socialt, filosofiskt eller psykologiskt perspektiv.

Själv är jag högskolestudent. Läser mitt sista år på HDK Steneby – institutionen för konsthantverk och design. En konstnärlig kandidat med inriktning textil-kläder-formgivning. 

Jag glömmer att borsta tänderna på morgonen, och har minnesluckor så fort det handlar om motion. Sedan prioriterar jag bort enormt mycket, och prioriterar sådant som har uttalats vara onyttigt för mig.

Känner du igen dig?

Bostadsort: Dals Långed
Ålder: 25.

Utställningar & Evenemang

Liljevalchs öppettider

Liljevalchs har stängt för renovering och grundförstärkning. Administrationen finns under tiden på Nybrokajen 2.

Vårsalongen 2017 hålls i City, på Malmskillnadsgatan 32, och öppnar onsdagen den 11 januari. Öppettiderna då blir måndag–torsdag kl 12–20 och fredag–söndag kl 11–17.

» Utförlig besöksinfo

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs