Vårsalongen 2014

24 januari23 mars 2014

Titel 171. Somebody or nobody Untitled 70
Teknik Fotografi
Konstnär Jesper Molin

Behaglig likformighet är vilande för ögat. Kontraster skapar spänning och karisma. Vad är snyggt? Vem är perfekt? Finns de vackraste i verkligheten? Somebody or Nobody är en studie i total symmetri. Ett ytligt men djupgående experiment om skönhet och ideal.

Fotograf Jesper Molin höll sin första separatutställning 2003. Sedan dess har han genomfört och ställt ut ett flertal konstprojekt som även dokumenterats i böcker. Ytlighet, utseendefixering och samhällsnormer återkommer i många av Molins projekt, bland annat i Somebody or Nobody och Yes, baby! som ställts ut i Sverige men även internationellt. Den oändliga inspirationskällan är livet i sig själv och åren som modefotograf, enligt Jesper Molin.

Född 1979, bor i Halmstad.
hemsida: www.jespermolin.com

Utställningar & Evenemang

Liljevalchs öppettider

Liljevalchs har stängt för renovering och grundförstärkning. Administrationen finns under tiden på Nybrokajen 2.

Vårsalongen 2017 hålls i City, på Malmskillnadsgatan 32, och öppnar onsdagen den 11 januari. Öppettiderna då blir måndag–torsdag kl 12–20 och fredag–söndag kl 11–17.

» Utförlig besöksinfo

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs