Vårsalongen 2017

11 januari5 mars 2017

Titel 167. Stilleben med dockor, stövel och humla
Teknik Blyertsteckning
Konstnär Jimmy Lundin

Jag tycker om att teckna bilder. När jag har ritat klart en bild så börjar jag alltid på en ny. Jag tecknar allt möjligt och försöker alltid rita olika motiv.
Inspiration får jag av min omgivning och mina egna bilder. Jag tycker om att teckna med blyerts och tycker det är bland det bästa man kan använda sig av för att skapa en bild. Nästan obegränsade möjligheter.
Bilderna jag har med på utställningen är ett stilleben som heter Stilleben med dockor, stövel och humla, och en bild som heter Game. Jag gillar att rita dockor. De är intressanta och finns i så många varianter, så jag tecknade ett stilleben med dockor och la till lite andra saker om jag tyckte passade. Det ska vara roligt och intressant att titta på bilderna jag gör. Game är en teckning som ska föreställa en scen ur ett tv-spel i en stilleben-stil.

Jag är född 1978 och bor i Falun.
Hemsida: www.jimmylundin.se

Utställningar & Evenemang

Förköp till Lars Lerin

Förutom att man som vanligt kan köpa biljetter i kassan på Liljevalchs, går det att förköpa biljetter till önskad dag under sommarens utställning med Lars Lerin. 
Förköp kan endast göras digitalt. Biljetten gäller hela dagen.​

Liljevalchs öppettider

Öppet under Lerin-utställningen 18 maj–9 september: 
Måndag–torsdag 10.00–18.00
Fredag–söndag 11.00–17.00
Entré 80 kr, under 18 år gratis. Måndagar fri entré för alla.

Allmänna presentationer måndag-torsdag kl 11.00, 14.00 och 16.00, fredag-söndag kl 12.00 och 15.00. 

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs