Vårsalongen 2017

11 januari5 mars

Titel 167. Stilleben med dockor, stövel och humla
Teknik Blyertsteckning
Konstnär Jimmy Lundin

Jag tycker om att teckna bilder. När jag har ritat klart en bild så börjar jag alltid på en ny. Jag tecknar allt möjligt och försöker alltid rita olika motiv.
Inspiration får jag av min omgivning och mina egna bilder. Jag tycker om att teckna med blyerts och tycker det är bland det bästa man kan använda sig av för att skapa en bild. Nästan obegränsade möjligheter.
Bilderna jag har med på utställningen är ett stilleben som heter Stilleben med dockor, stövel och humla, och en bild som heter Game. Jag gillar att rita dockor. De är intressanta och finns i så många varianter, så jag tecknade ett stilleben med dockor och la till lite andra saker om jag tyckte passade. Det ska vara roligt och intressant att titta på bilderna jag gör. Game är en teckning som ska föreställa en scen ur ett tv-spel i en stilleben-stil.

Jag är född 1978 och bor i Falun.
Hemsida: www.jimmylundin.se

Utställningar & Evenemang

Liljevalchs öppettider

Liljevalchs på Djurgården har stängt för renovering. Under sommaren visas fotoutställningen Fokus Finland i en paviljong på Armémuseums gård. Utställningen är öppen kl 10–17 varje dag och pågår till 10 september. Fri entré.

OBS! Fredagen den 25 augusti stänger utställningen kl 14.

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs