Vårsalongen 2017

11 januari5 mars

Titel 68. Sömnincidenter
Teknik 2D animation, 12:39 min
Konstnär Malin Erixon

Filmen ”Sömnincidenter” är baserad på mina egna erfarenheter av sömnproblem. Hans har inte sovit ordentligt på flera veckor men får hjälp av en självutnämnd specialist (Rikard Wolff). Filmen hade premiär vid Göteborgs filmfestival i januari 2016.

Detta är tredje gången jag deltar vid Vårsalongen på Liljevalchs. 2013 visades min film ”Benjamin’s Flowers”, som även visades vid Sundance Filmfestival samma år. År 2015 visades min film ”But You Are a Dog”, som också blev nominerad till en Guldbagge för Bästa Kortfilm 2014.

Jag arbetar med klassisk 2D-animerad film för en vuxen publik. Utbildad på Konstfack, på Forsbergs Designskola och på Berghs School of Communication.

Bor i Gamla Enskede. Född 1975.
Hemsida: www.ganzanderes.com


Utställningar & Evenemang

Liljevalchs öppettider

Liljevalchs på Djurgården har stängt för renovering. Under sommaren visas fotoutställningen Fokus Finland i en paviljong på Armémuseums gård. Utställningen är öppen kl 10–17 varje dag och pågår till 10 september. Fri entré.

OBS! Fredagen den 25 augusti stänger utställningen kl 14.

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs