Vårsalongen 2017

11 januari5 mars 2017

Titel 54. Geiser Nevada America
Teknik Akvarell, akryl, tuschpenna, krita
Konstnär Rebin Dawody

Jag arbetar med teckning, måleri och även med skulptur. I mina bilder blandar jag olika tekniker – akryl, akvarell, tuschpenna, pastell med mera – för att få fram en illusion eller en stämning. Jag målar platser, en del av dem har jag aldrig besökt, men jag har varit där i tankar och med mina känslor. 

Min nyfikenhet på världen gör att jag gärna använder internet, där hittar jag bilder och fakta. I skapandet med färger, former och med mitt intresse för detaljer gör jag det till mitt eget uttryck. Som tonåring tecknade jag japanska tåg, även Boeing- och Airbus-flygplan och under skoltiden prövade jag olika färger, akryl och olja

I mars 2015 började jag på Inuti Västerbroplan och har jobbat med min konst flera dagar i veckan. Under tiden där har jag deltagit i ett flertal utställningar, bland annat. Perceptions 2016 på Irland samt visats på Inuti Galleri i utställningarna "Collection" och "I takt med att min skrud läks". Vad som händer i framtiden är jag spänd på

Jag är född 1992 och bor i Stockholm.


Utställningar & Evenemang

Förköp till Lars Lerin

Förutom att man som vanligt kan köpa biljetter i kassan på Liljevalchs, går det att förköpa biljetter till önskad dag under sommarens utställning med Lars Lerin. 
Förköp kan endast göras digitalt. Biljetten gäller hela dagen.​

Liljevalchs öppettider

Öppet under Lerin-utställningen 18 maj–9 september: 
Måndag–torsdag 10.00–18.00
Fredag–söndag 11.00–17.00
Entré 80 kr, under 18 år gratis. Måndagar fri entré för alla.

Allmänna presentationer måndag-torsdag kl 11.00, 14.00 och 16.00, fredag-söndag kl 12.00 och 15.00. 

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs