Vårsalongen 2017

11 januari5 mars

Titel 54. Geiser Nevada America
Teknik Akvarell, akryl, tuschpenna, krita
Konstnär Rebin Dawody

Jag arbetar med teckning, måleri och även med skulptur. I mina bilder blandar jag olika tekniker – akryl, akvarell, tuschpenna, pastell med mera – för att få fram en illusion eller en stämning. Jag målar platser, en del av dem har jag aldrig besökt, men jag har varit där i tankar och med mina känslor. 

Min nyfikenhet på världen gör att jag gärna använder internet, där hittar jag bilder och fakta. I skapandet med färger, former och med mitt intresse för detaljer gör jag det till mitt eget uttryck. Som tonåring tecknade jag japanska tåg, även Boeing- och Airbus-flygplan och under skoltiden prövade jag olika färger, akryl och olja

I mars 2015 började jag på Inuti Västerbroplan och har jobbat med min konst flera dagar i veckan. Under tiden där har jag deltagit i ett flertal utställningar, bland annat. Perceptions 2016 på Irland samt visats på Inuti Galleri i utställningarna "Collection" och "I takt med att min skrud läks". Vad som händer i framtiden är jag spänd på

Jag är född 1992 och bor i Stockholm.


Utställningar & Evenemang

Liljevalchs öppettider

Liljevalchs på Djurgården har stängt för renovering. Under sommaren visas fotoutställningen Fokus Finland i en paviljong på Armémuseums gård. Utställningen är öppen kl 10–17 varje dag och pågår till 10 september. Fri entré.

OBS! Fredagen den 25 augusti stänger utställningen kl 14.

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs