Vårsalongen 2018

12 januari25 mars 2018

Äntligen hemma! Efter ingående grundförstärkning och renovering kan Liljevalchs öppna portarna för Vårsalongen på Djurgården igen. Golven är nylagda och väggarna nystrukna men i övrigt är allt sig likt i denna klassiker.

Under två år har Vårsalongen gästspelat i Stockholms city medan byggarna och hantverkarna regerat i Carl Bergstens rosa hus. Och gästspelen gick från tvingande nödvändighet till framgångsrika publikdragare. För Malmtorgsgatan 8 (med bygghiss upp till utställningsytor i två plan och magnifik utsikt) noterade vi 83 387 besök 2016, och 2017 kom ännu fler, 86 834, till Vårsalongen på Malmskillnadsgatan 32.

Den 12 januari 2018 öppnar Vårsalongen alltså på Djurgården igen. Och som vanligt kommer det att vara en spännande blandning av nya och etablerade konstnärer, av unga (18 år är gränsen) och gamla (äldst hittills genom åren är en 99-åring), av måleri och skulptur, video och foto, teckning och installationer. Alla verk är till salu och priset som sätts av deltagarna själva finns i utställningskatalogen.12 januari25 mars 2018

Utställningar & Evenemang

Liljevalchs öppettider

Liljevalchs på Djurgården har stängt för renovering. Under sommaren visas fotoutställningen Fokus Finland i en paviljong på Armémuseums gård. Utställningen är öppen kl 10–17 varje dag och pågår till 10 september. Fri entré.

OBS! Fredagen den 25 augusti stänger utställningen kl 14.

Om Liljevalchs

Välkommen till Liljevalchs – Stockholms vackraste utställningsmiljö! Här visar vi konst och form i minst fyra stora utställningar om året.

» Läs mer om Liljevalchs