Öppet idag

10–17

Läs mer inför ditt besök

Utställningar & evenemang

Anders Petersen

17 maj–1 september

Grand Antiques Art & Design

12 september–15 september

Fler händelser

Din egen konsthall. Sedan 1916.

Liljevalchs tillhör Stockholms stad och invigdes 1916 som den första självständiga och offentliga konsthallen för samtidskonst i Sverige. 

Läs mer om Liljevalchs

Vårsalongen

Bara en månad kvar för att ansöka till Vårsalongen 2020! Och nu finns också möjligheten att skicka in ansökan digitalt - klicka här för digitalansökan. Läs mer om hur Vårsalongen fungerar och se filmen från Vårsalongen 2019.

Läs mer här!

Konstnärsstipendium till Capri

Liljevalchs och Stiftelsen San Michele har instiftat ett stipendium om 50 000 kronor för resa och uppehälle på Villa San Michele på Capri. Samarbetet är treårigt och riktar sig främst till bildkonstnärer. Första stipendiat blev fotografen och konstnären Karin Alfredsson.

Läs mer här!

Möt vårt efterlängtade lilla tillskott: Liljevalchs+

En lätt och lekfull tillbyggnad färdig 2021. Den nya byggnaden gör att fler kan ta del av konsten, eftersom vi kan fördubbla antalet utställningar per år.

Läs mer om Liljevalchs+

Presenterna är fixade!

Vad kan vara en bättre gåva eller souvenir från konsthallen än ett konstnärspussel? Två motiv finns – prova att lägga de tusen bitarna till Lena Cronqvists flicka eller Lars Lerins björkar. Serien kommer att fortsätta med fler konstnärer.