Öppet idag

11–17

Vi följer myndigheternas råd, slussar in besökare och ser till att avstånd hålls.

Förköp biljett här

Läs mer inför ditt besök

Utställningar & evenemang

Ulrica Hydman Vallien

15 maj–30 augusti 2020

Hilding Linnqvist

9 oktober–10 januari 2021

Fler händelser

Din egen konsthall. Sedan 1916.

Liljevalchs tillhör Stockholms stad och invigdes 1916 som den första självständiga och offentliga konsthallen för samtidskonst i Sverige. 

Läs mer om Liljevalchs

Följ med runt i En paradisattack

I coronatider är det inte alla som kan eller vågar besöka en konsthall. Men Liljevalchs ger en möjlighet att ändå se sommarutställningen. Staffan Bengtsson vandrar runt under uppbyggnaden av utställningen och berättar om Ulrica Hydman Vallien och om sina favoritverk.

Se filmen här!

Förköp din biljett till Ulrica Hydman Vallien

Liljevalchs erbjuder möjlighet att köpa biljett i förväg till sommarens utställning En paradisattack. Välj dag och pris, betala och få ett bokningsnummer – klart! Förköp är inget krav, drop in går också bra.

Läs mer och köp här!

Möt vårt efterlängtade lilla tillskott: Liljevalchs+

En lätt och lekfull tillbyggnad färdig 2021. Den nya byggnaden gör att fler kan ta del av konsten, eftersom vi kan fördubbla antalet utställningar per år.

Läs mer om Liljevalchs+

Presenterna är fixade!

Vad kan vara en bättre gåva eller souvenir från konsthallen än ett konstnärspussel? Två motiv finns – prova att lägga de tusen bitarna till Lena Cronqvists flicka eller Lars Lerins björkar. Serien kommer att fortsätta med fler konstnärer.