Öppet i kristider

Vårsalongen 2020 pågår till och med 22 mars och Liljevalchs håller öppet så länge restriktionerna kring coronaviruset tillåter det.

Den 11 mars beslöt Regeringen att följa Folkhälsomyndigheternas rekommendationer om att stoppa alla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 personer. Beslutet gäller tillsvidare.

Liljevalchs följer händelseutvecklingen av coronaviruset och agerar enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Stockholms stads direktiv.

Vi ber alla besökare att ta hänsyn till varandra, vara noga med handhygienen och inte hosta eller nysa rakt ut. Den som känner sig sjuk, har influensa- eller luftvägssymtom, även i lindrigare form, bör stanna hemma.

Vi övervakar att antalet besökare i konsthallen inte överstiger 500 samtidigt och vill trots svåra tider hälsa välkommen till vårsalongens sista öppetdagar.

Den som väljer att avstå från besök på Liljevalchs kan ändå följa med till Vårsalongen: I en 25 minuter lång film guidar konsthallschefen Mårten Castenfors till årets utställning.
Se filmen här!

Folkhälsomyndighetens hemsida finns mer information, frågor och svar om coronaviruset.